Pan Knjiga

POČETNA STRANA IZDANJA KUPOVINA O NAMA KONTAKT  

 


Rečnici
.................................................
Kuvari
.................................................
Dečje knjige
.................................................
Enciklopedije
.................................................
Istorija, Umetnost
.................................................
Zdravlje, Medicina
.................................................
Priručnici
.................................................
Beletristika
 

 

Velika knjiga ART veština

Velika knjiga ART veština

Imate kutiju vodenih boja ili uljanih pastela a ne znate kako da ih iskoristite ?
Nedostaju vam ideje za crtanje i slikanje ?
Ova inspirativna knjiga pruža vam ideje kako upotrebite različite vrste boja,pastela,tuševa krejona da biste
izradili lepe crteže i slike. Potrebno je samo da pratite postupna uputstva ili da primenite mnoštvo ideja kako
biste stvorili sopstvena umetnička dela.

96 str.,tvrd povez,kolor ilustracije

Cena:1.950 din. Cena sa popustom:1.150 din.

Umetnost kreiranja Umetnost kreiranja-Knjiga za vešte ruke

Ova maštovita knjiga pruža vam mnoštvo ideja za rad sa hartijom.
Dovoljno je da pratite jednostavna,postupna uputstva da biste postigli zadivljujuće rezultate.Naučite da teksturišete hartiju,pravite trodimenzionalne ukrase,kolaže,slike,ramove i mnogo,mnogo više od toga ...
96 str., tvrd povez,latinica

Cena:1.800 din.                     Cena sa popustom:1.050 din.
Začarani svet vila veštica i pricneza Začarani svet vila veštica i pricneza
U dodiru sa ovom knjigom postani i ti deo čarobnog sveta nastanjenog vilama, princezama i vešticama. Upoznaj Plavu vilu, vešticu Morganu, princeze Sisi i Jasminu, dobre i zle veštice i mnoge druge čarobne likove koji borave u ZAČARANOM SVETU predivnih priča i bajki.
100 str., tvrd povez predivne ilustracije

Cena: 2.400 din. Cena sa popustom: 1.450 din.
BIBLIJA BIBLIJA (tony wolf)
Ljubav, hrabrost i pustolovine junaka Starog zaveta opisane su u uvim svevremenskim pričama koje su posvećene najmlađima, a za ilustracije ove, iznad svega, poučne knjige pobrinuo se Toni Volf.
60 str, tvrd povez,sundjeraste korice, fantastične ilustracije

Cena:2.200 din. Cena sa popustom:1.100 din
Carobnjak iz oza Čarobnjak iz OZA

Devojčica Dorothy mirno živi u Kanzasu sve do trenutka kada je tornado zajedno s kućom i psom ne odnese u fantastičnu zemlju Oz. Tu susreće nekolicinu neobičnih bića koji joj pomažu da pronađe velikog čarobnjaka Oz-a. Pustolovina nekolicine slučajnih poznanika koji kreću u potragu je priča koja čitaoce potpuno obuzme tako da i samo imate osećaj da ste deo Oza. Knjiga napisana pocetkom XX veka zapravo ima socijalnu komponentu jer limeni i strašilo predstavljaju hladne korporacije i poljoprivrednike, dve suprotnosti u kapitalističkom svetu.
Knjiga je dvojezicna.

120 str.,tvrd povez,latinica

Cena:1.100 din.               Cena sa popustom:650 din.
BIBLIJA ZA DECU BIBLIJA ZA DECU
Ova knjiga je interpretacija najvažnijih biblijskih događaja Starog i Novog Zaveta, obogaćenih ilustacijama u boji. Ona će se čitati lako, tako da, osim dece kojoj je namenjena, ni stariji nece moći da odole da je ne pročitaju. Zato slobodno možemo preporučiti ovu knjigu svima od 7 do 77 godina.
256 str, mali format, brojne ilustacije, tvrdi povez
Cena: 1500 din. Cena sa popustom: 900 din.
1000 ZAŠTO 1000 ZATO 1000 ZAŠTO 1000 ZATO
Vojin Ančić sa grupom autora
Ponovo je na našem tržištu apsolutni bestseler među knjigama! 1000 ZAŠTO 1000 ZATO predstavlja veliki leksikon znanja, ne samo za decu, već i za odrasle. U novom izdanju sa osavremenjenim tekstovima i ilustracijama pronaći ćete sve što Vi i Vaše dete želite saznati o nauci, prirodi, istoriji, umetnosti, sportu i zabavi kroz vekove.
484 str. veliki format, tvrdi povez
Cena: 5300 din. Cena sa popustom: 2950
NAUČI I NACRTAJ DOMAĆE ŽIVOTINJE NAUČI I NACRTAJ DOMAĆE ŽIVOTINJE
Ova višenamenska knjiga predstavlja deci dvanaest domaćih životinja kroz zanimljivosti i interesantne priče, vrhunske ilustracije i fotografije ali i postupna i jednostavna objašnjenja kako nacrtati svaku od njih.
52 strane,tvrd povez,veliki format,interesantni crteži
Cena:1.600 din. Cena sa popustom:900 din.
VELIKA KNJIGA REKORDA VELIKA KNJIGA REKORDA
Za sve one koji imaju potrebu da saznaju što više!
Zabavna i poučna knjiga o rekordima Zemlje, ljudi, životinja, živih vrsta, prirodnih katastrofa, naroda, država, sredstava komunikacije, pružaju čitaocu mogućnost da na jedan nov način nauči i razume našu stvarnost i svet koji nas okružuje.
240 str,tvrd povez,odlične ilustracije
Cena:3.200 din Cena sa popustom:1.800 din
SVET ZIVOTINJA SVET ŽIVOTINJA (int.)
Ovaj neverovatan prikaz životinjskog carstva vodi nas na nezaboravno putovanje širom planete: od sićušnih insekata na vrhovima Himalaja do dlakavih nosoroga u dubinama džungle. Najbolje postojeće fotografije životinja kombinovane su sa zanimljivim tekstom, otkrivajući čarolije i čuda životinjskog sveta.
128 str,tvrd povez,vrhunske fotografije,internet linkovi
Cena:2.500 din. Cena sa popustom:1.250 din.
LJUDSKO TELO LJUDSKO TELO (int.)
Upoznajte svoje telo i zanimljive činjenice u vezi sa njim!
Ova divno ilustovana enciklopedija obiluje je informacijama koje će vam pružiti detaljan uvod u znanja o ljudskom telu i načinu na koji ono funkcioniše. Sadrži izuzetne fotografije, detaljne šeme i fantastične kompjuterske, rendgenske i mikroskopske slike ljudskog tela.
112 str, tvrd povez, odlične ilustracije, internet linkovi
Cena:2.200 din. Cena sa popustom:1.200 din.
ŠUMSKA DRUŽINA ŠUMSKA DRUŽINA
Ovu nesvakidašnju seriju naslova u sunđerastom plavom, žutom, crvenom ili zelenom povezu sa prozorčićem čine priče, odnosno pesme za decu mlađeg uzrasta. One su dopunjene neodoljivo ljupkim ilustracijama živih boja pomoću kojih mališan lako prati čudesne doživljaje životinja, njihovih mladunaca i drugih malih junaka dok mu ih roditelj čita.
41 str,tvrda slikovnica sa kartonskim stranama i sundjerastim koricama
Cena:1.800 din. Cena sa popustom:800 din.
DRUŽINA MLADUNACA DRUŽINA MLADUNACA
Ovu nesvakidašnju seriju naslova u sunđerastom plavom, žutom, crvenom ili zelenom povezu sa prozorčićem čine priče, odnosno pesme za decu mlađeg uzrasta. One su dopunjene neodoljivo ljupkim ilustracijama živih boja pomoću kojih mališan lako prati čudesne doživljaje životinja, njihovih mladunaca i drugih malih junaka dok mu ih roditelj čita.
41 str,tvrda slikovnica sa kartonskim stranama i sundjerastim koricama
Cena:1.800 din. Cena sa popustom:800 din.
RASPEVANA AZBUKA RASPEVANA AZBUKA
Knjiga namenjena deci predškolskog i školskog uzrasta, da na jedan drugačiji način, nauče da pišu i čitaju, kroz pesmu i igru. Svako slovo je propraćeno prigodnom pesmom i simpatičnim ilustracijama, takođe imate i notni zapis, koji će vam omogućiti da muzicirate sa svojom decom. Uz knjigu ćete dobiti i CD sa pesmama iz knjige, pa ćete sa velikim zadovoljstvom prebrodite taj "bauk" od početnog čitanja i pisanja. Na kraju imate i nekoliko strana na kojima vaše dete može da komponuje i da crta.
72 str. – tvrd povez – 210 x 300mm
Cena: 1.600 din. Cena sa popustom:1.000 din.
BAJKE Grim,Andersen,Pero BAJKE Grim,Andersen,Pero
Jedino izdanje bajki sa integralnim prevodom, bez skraćenja i izmena teksta. Pravi poklon za svako dete. Sadrži 16 bajki od najčuvenijih autora Andersen * Grim * Pero
239 str,tvrd povez,
Cena:4.450 din Cena sa popustom:2.600 din.
DEČJI ATLAS SVETA DEČJI ATLAS SVETA (int.)
Ovaj moderan atlas sa 60 geografskih karata pruža uvid u važne i interesantne geografske karakteristike svakog kontinenta. Sadrži satelitske fotografije Zemljinih najspektakularnijih površina, korisne informacije o izradi i korišćenju geografskih karata, indeks podataka o državama sveta i veliki izbor preporučenih sajtova.
144 strane, format 24,5 x 31, tvrdi povez, pun kolor
Cena:3.500 din. Cena sa popustom:1.500 din. !!!
52 Omiljene bajke 52 Omiljene bajke
Ova predivna knjiga predstavlja pravu riznicu koja sadrži 52 omiljene bajke koje bi svako dete poželelo. Zasnovana na klasičnim bajkama namenjenim mlađim i starijim čitaocima, tekstovi su prilagođeni i dati lakim stilom pristupačnim deci. Bajke su propraćene živim, primamljivim ilustracijama koje posdstiču maštu malih čitalaca. Jedna bajka nedeljno tokom čitave godine predstavlja savršeno društvo deci koja se upuštaju u uzbudljivu avanturu čitanja. Putovanja u zemlje gde prinčevi i princeze zauvek srećno žive, zemlje gde se sve želje ostvaruju, gde životinje pričaju i gde se sreće još mnogo uzbudljivih stvari. Popnite se sa Jašom uz čarobni pasulj...Pratite Alisu u zečju jazbinu...Sretnite princa žapca...Jurite palačinku. Knjiga 52 omiljene bajke predstavlja izvor beskrajne zabave i uzbuđenja.
216 str, tvrd povez, veliki format, prelepe ilustracije
Cena:3.300 din. Cena sa popustom:1.950 din.


Edukativne slikovnice
Ovo su slikovnice koje će omogućiti Vašem detetu da mu prvi koraci pri sticanju znanja predstavljaju pravo zadovoljstvo. Edukativne slikovnice omogućuju i olakšavaju najmlađim čitaocima prvi susret sa apstraktnim pojmovima (brojevi, boje, oblici) u kombinaciji sa najlepšim klasičnim pričama za decu. Uz pomoć sličica, moći će da odgovore na jednostavna pitanja, neprimetno stičući osnovna znanja. Istovremeno će popunjavati scene iz priča, tražiti, nalaziti i stavljati sličice na odgovarajuće mesto koje je štampano bleđom bojom. Ukratko...Najlakši i najzabavniji način za sticanje znanja! Dostupne u 4 naslova:
• Moje prve reči i Petar Pan
• Boje i Pinokio
• Brojevi i Snežana
• Životinje i Knjiga o Džungli
12 str, tvrd povez, tvrde stranice, predivne ilustracije, ćirilica
Cena: 1.300 din. Cena sa popustom: 800 din
PRIČE ZA LAKU NOĆ
Svako dete oseća veliku potrebu da čuje poneku lepu priču pre nego što zaspi. Zbog toga se i pišu priče za laku noć. Najbolje je ako mama i/ili tata sednu kraj uzglavlja i svake večeri pročita ponešto novo i uzbudljivo. Ova zbirka priča tome je i namenjena, a odnosi se na vedri i zabavni svet dece i životinja, na njihove doživljaje, probleme, male i velike radosti. Sve priče su raskošno ilustrovane.
125 str, tvrd povez, bogato ilustrovana
Cena: 2.400 din . Cena sa popustom: 1.500 din.
VELIKA KNJIGA ZNANJA (Pitam se zašto II)
Zmajeva Velika knjiga znanja odličan je izvor jasnih i sažetih odgovora na sva pitanja koja deca postavljaju o svetu koji ih okružuje. Zanimljivi odgovori i živopisne ilustracije vode Vaše dete na put oko sveta, od samog nastanka planete Zemlje i prvih dinosaurusa, biljnog i životinjskog sveta praistorije, preko drevnih civilizacija i srednjeg veka do savremenog čoveka, sveta i Univerzuma koji ga danas okružuje. Svojom kombinacijom konkretnih informacija i zanimljivih činjenica, Zmajeva Velika knjiga znanja pruža priliku za učenje i usvajanje osnovnih pojmova iz istorije, geografije, opšte kulture i mnogih drugih oblasti, na zabavan način.
320 str, tvrd povez, bogato ilustrovana
Cena: 6.000 din Cena sa popustom: 2.900 din
< 1 - 2 >

 
 

ITP Pan Knjiga, Miše Dimitrijevića 44, 21000 Novi Sad, Srbija
Tel/fax: +381 21 66 24 801; Mob: +381 63 500 795
email: office@panknjiga.com
Copyright © Pan Knjiga 2010